Vedag GreenROOF

Зеленият покрив предлага много предимства за собствениците и ползвателите на сградата. Той създава място за отдих и релаксация, подобрява комфорта на помещенията, намиращи се под него и облекчава дъждовната канализация, като задържа част от дъждовната вода.

Системното фирмено решение Vedag GreenROOF се състои от съвместим набор от мембрани. Мембраната над топлоизолацията е самозалепваща, което елиминира необходимостта от циментова замазка върху топлоизолацията. Пароизолацията е със специален битумно-лепилен горен слой, което дава възможност за залепяне на топлоизолационните плочи в него без да се използват дюбели и без да се нарушава целостта на пароизолацията. Завършващият втори слой хидроизолация е обработен така, че не позволява на корените да проникнат в него и да компрометират водоплътността на покрива.

 

Брошури

VEDAG GreenRoof

 

  Контакти

  Office:  +359 725 68 040

  Mobile: +359 884 606 690

  Call Center: 0700 119 20

   

  Този сайт използва "бисктитките" в съответствие с политиката на поверителност на нашия уеб сайд. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитките"